Přísady na vaření, pečení

Dresingy

Oleje

Sladidla

Sůl

Koření

Aromata

Amonium, jedlá soda

Kyselina citronová

Barvy, obtisky

Želatina

Škrob

Nakládání, konzervace

Vodní sklo
Nejprodávanější
Kód: 55758
Ovo Modrá prášková barva 1 sáček (5 g) = 10 - 15 vajec
Skladem > 5 ks
13 Kč
1 300Kč/1kg
Sytá potravinářská barva určená ke klasickému barvení velikonočních vajíček, 1 sáček = 1 barva. Symbol vejce Vajíčko obsahuje zárodek života, proto je označováno za symbol plodnosti, životní síly, návratu jara , bezpečí (díky skořápce) a vzkříšení. V křesťanství se vejce vykládá jako symbol zavřeného hrobu, z něhož vstal Kristus, jako
Kód: 03738
Druchema Barva do poživatin oranžová 5 g
Skladem > 5 ks
16 Kč
1 600Kč/1kg
Oranžová barva na poživatiny Používá se na cukrářské výrobky, mražené krémy a zmrzliny, cukrovinky, přeslazené ovoce, ovocné nátěry a deserty. Barvy obsahují cukr. Jeden sáček je určen k obarvení minimálně 5 kg hmoty.
Kód: 03744
Druchema Barva do poživatin modrá 5 g
Skladem > 5 ks
16 Kč
1 600Kč/1kg
Modrá barva na poživatiny Používá se na cukrářské výrobky, mražené krémy a zmrzliny, cukrovinky, přeslazené ovoce, ovocné nátěry a deserty. Barvy obsahují cukr. Jeden sáček je určen k obarvení minimálně 5 kg hmoty.
Kód: 03740
Detecha Barva do poživatiny červená 5 g
Skladem > 5 ks
16 Kč
1 600Kč/1kg
Používá se na cukrářské výrobky, mražené krémy a zmrzliny, cukrovinky, přeslazené ovoce, ovocné nátěry a deserty. Barevný druh je označen barvou etikety sáčku - červená
Kód: 03736
Druchema Barva do poživatin žlutá 5 g
Skladem > 5 ks
16 Kč
1 600Kč/1kg
Žlutá barva na poživatiny Používá se na cukrářské výrobky, mražené krémy a zmrzliny, cukrovinky, přeslazené ovoce, ovocné nátěry a deserty. Barvy obsahují cukr. Jeden sáček je určen k obarvení minimálně 5 kg hmoty.
Kód: 03742
Druchema Barva do poživatin zelená 5 g
Skladem > 5 ks
16 Kč
1 600Kč/1kg
Zelená barva na poživatiny Používá se na cukrářské výrobky, mražené krémy a zmrzliny, cukrovinky, přeslazené ovoce, ovocné nátěry a deserty. Barvy obsahují cukr. Jeden sáček je určen k obarvení minimálně 5 kg hmoty.
Kód: 03754
Natura Želatina kuchyňská čirá v prášku 20 g
Skladem > 5 ks
21 Kč
1 050Kč/1kg
Natura Želatina čirá je sypká směs pro přípravu čirého želé na ovocné moučníky, dorty, poháry. Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu). Čirá kuchyňská želatina v prášku. Připravíme z ní zeleninové a masové aspiky, huspeniny a tlačenky. Natura to je chuť, kterou máte rádi, jedná se o český výrobek.
Kód: 35455
WINY Disiřičitan draselný E224 Pyrosulfit draselný pro potraviny - konzervant 100 g
Skladem > 5 ks
40 Kč
400Kč/1kg
DISIŘIČITAN DRASELNÝ Bílý krystalický prášek s mírným zápachem po oxidu siřičitém. Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, probakteriální a protiplísňové činidlo, 1g disiřičitanu dodá 0,5 g SO2.
Kód: 03762
Pektogel želírovací přípravek sypký 40 g
Skladem > 5 ks
19 Kč
475Kč/1kg
Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel. Český výrobek od tradiční firmy: Alibona, česká firma se stoletou tradicí.
Kód: 03686
Kyselina sorbová E 200 pro potraviny 2 g
Skladem > 5 ks
5 Kč
5Kč/1kg
Pro ovocné marmelády, šťávy, sirupy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Používá se zejména V nápojích a sýrech k zabránění rozvoje plísní, kvasinek, bakterií. Ve víně může být přeměněna na látku, která dodává vůni po muškátech. V pekařských výrobcích, margarínech, balených sýrech, kečupech, čokoládových sirupech, čerstvých
Kód: 49922
Vinné kvasinky univerzální pro modré odrůdy 10 g
Skladem > 5 ks
32 Kč
3 200Kč/1kg
Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny modré odrůdy révy vinné. Kvasinka s vysokou odolností k alkoholu, s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin. Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae varieta Bayanus. Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbových organismů. Kvasinky rodu Sacch
Kód: 03676
Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Skladem > 5 ks
24 Kč
240Kč/1kg
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček. Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné. Cukrářské droždí